Wellness Парк Хотел Витоша

Адрес: гр. София, Студентски град, ул. Росарио 1

Работно време:

Вид съоръжения: 1 закрит басейн, фитнес и спа център, зала за тенис на маса и тенис на корт

Спортове: Фитнес, плуване, водна аеробика, тенис на корт, тенис на маса и др.

Цени: тук
тенис на корт
тенис на маса

Тел.: 02/816 87 77
E-mail:
Сайт: www.vitoshaparkhotel.com

Описание: Фитнес залата на ВИТОША Парк Хотел е изпълнена по професионален проект, който успешно съчетава специфичната атмосфера на хотела с изискванията за безопасност и удобство по време на активна физическа дейност.
Нашето внимание е насочено към важни детайли като:
Позицията на залата. Във фоайето, в удобно съседство със заведенията за освежителни напитки, останалите обекти от wellness центъра, спортния магазин.
Организация на пространството. Подредбата на кътовете за различните видове тренировки (силова, кардио и пр.) следва идеята за функционална последователност и удобен достъп. Осигурено е достатъчно пространство между уредите за комфорт на движенията и лична свобода. Прецизиран избор на позицията за всеки уред, така че трениращият да има приятна гледка.
За тонус и приятна атмосфера звучи лека музика и има възможност за ползване на LCD телевизор.
Осветлението. Разположено според зоните за тренировка, с възможност за регулиране степента на осветеност.
Климатизация и отопление. Постоянна проветривост и отопление според сезона.
Безопасни и хигиенични материали. Специално внимание е отделено на подовата настилка. Тя е допълнително укрепена за издръжливост при удар и интензивни движения, за минимален шум при по-силни натоварвания, защитена срещу подхлъзвания и лесна за поддържане.
Помещението е решено в материали, които не задържат прах и осигуряват здравословен климат за продължителен период.
Уредите. Залата предлага професионално фитнес оборудване от престижната световна марка Panatta X-pression. Естетичен и ергономичен дизайн, който дарява с комфорт окото и всяка част на тялото. Уредите гарантират безопасност и качествено изпълнение на упражненията.
Услугите. Професионални фитнес инструктори. Изработване на индивидуални програми за тренировки и/или хранителни режими. Възможност за комбиниране с парна баня, сауна, басейн, в различни ценови и времеви пакети.

Плуване: И за да бъде пълноценен престоят Ви тук, на Ваше разположение са професионални инструктори по плуване с възможност за индивидуални и групови занимания. Предлагат се и комбинирани промоционални пакети за ползване на басейн, сауна, парна баня и фитнес. Както и часове по водна аеробика на Клуб Мария Шпицер.

Масажният център на ВИТОША Парк Хотел поддържа цялата гама от традиционни масажи и предлага уникални новаторски процедури. Над 15 вида терапии за релакс, тонизиране или със специална здравословна цел

В екстериорната част на ВИТОША Парк Хотел, скрити в зелената прегръдка на външната градина и в удобна близост с хотелското Бистро, са разположени тенис кортовете „Grand Slam”. Те са идеалното място за бърза доза здравословен адреналин под открито небе, но встрани от градската суматоха.
Трите корта предлагат професионални условия за спорт, според предпочитанията – с червена и зелена настилка. При желание се осигурява тенис-треньор.

Парк Хотел предлага на своите гости и външни клиенти модерно оборудвана спортна зала с няколко къта за тенис на маса, безопасни и хигиенични настилки, постоянна климатизация и отопление според сезона.

Солариум: Възможност за консултация със специалист при съставяне на програма за ползване на солариума.
Предлага се козметика Emerald Bay за преди и след ползването на солариума.

Карта:

Галерия:

 

 


Сподели в

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code