Айкидо клуб Локомотив

Адрес: гр. София, жк. Свобода (в залата по джудо на стадион “Локомотив”)

Работно време:понеделник, сряда и петък от 20:00-21:30 ч.

Вид съоръжения: зала по айкидо

Спортове: Айкидо
Цени:
Тел.: 0898 942112
E-mail: aikido@dir.bg
Сайт: www.aikidobg.net

Описание:

Айкидо клуб „Локомотив” е един от младите клубове по Айкидо в София и отваря врати в средата на 2010г. с президент и главен инструктор Явор Михайлов – V дан Айкикай. Както всички последователи на философията на създателят на бойното изкуство Айкидо, Морихей Уешиба, така и Айкидо клуб „Локомотив”, следва идеологията за усъвършенстването на духа и тялото на човека, живот в хармония с природните закони и нравственото развитие на индивида. Популяризирането на бойното изкуство Айкидо е една от целите, които Айкидо клуб „Локомотив” поставя пред себе си, наред с желанието да развива уменията, мисленето и опита на тези, които са решили да изберат да бъдат част от традициите на бойното изкуство Айкидо.

Айкидо клуб „Локомотив” е член на Българската Айкидо Асоциация. Трениращите се явяват на изпит за защита на степен Кю и Дан. На защитилите степен Кю се издава сертификат. Дипломите на защитилите степен Дан се издават от Aikikai, Hombu dojo в Япония.

Айкидо клуб „Локомотив” взима редовно участие в организираните от Българската Айкидо Асоциация семинари. Като един от основните инструменти за натрупване на теоретична и практична информация, семинарите по Айкидо са основен източник за запознаване с традициите, техниките и опита на едни от най-големите майстори по Айкидо в световен мащаб. Взимайки участие в тях, трениращите Айкидо могат да обогатят своите знания за философията и практиката на бойното изкуство Айкидо и да бъдат по-уверени в прилагането на техниките в личния си и професионален живот.

Тренировките се провеждат в стадион „Локомотив”, кв. Надежда, в залата по джудо, всеки Понеделник, Сряда и Петък от 20.00ч. Няма ограничение за възраст, пол или расова принадлежност. Тренировките се провеждат от Явор Михайлов Сенсей – V дан Айкикай.

Карта:

Галерия:


Сподели в

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code