Тенис клуб Малееви

КОНТАКТИ:

Адрес: гр. София, бул. Никола Вапцаров 57

Работно време: фитнес - 7:00ч. - 22:00ч. (без почивен ден)

Тел.: (02) 962 22 88, 0878 622 282

E-mail: nfo@maleevaclub.com

Уеб сайт: www.maleevaclub.com

ОПИСАНИЕ:

Спортове: фитнес, тенис на корт, скуош, йога, стречинг, тае бо, фитбол, народни танци и др.

Общо информация:

Залата предлага четири корта, покрити със специална немска настилка на базата на гранули. Комплексът предоставя на клиентите си и шест открити корта с червена настилка (шамот). Големият брой открити и закрити кортове дават възможност на любителите на тениса да играят целогодишно. Три от откритите кортове позволяват игра вечерно време на осветление.

В клуба не са забравени и любителите на скуоша, които имат на разположение зала, изградена с три игрални специализирани панела (един челен и два странични), производство на австрийската фирма McWil. Залата е оборудвана със задна стена от стъкло, която позволява на гостите на Клуба да гледат мачовете от трибуните. В залата за скуош се играе единствено с обувки за скуош с немаркиращи подметки.

Фитнес  залата е разположена на 400 кв.м. и е оборудвана с най-модерните уреди на американската компания Cybex. Пет пътеки за тичане, арк-трейнър и три колела задоволяват все по-големия интерес към аеробните тренировки.

В специалната спортна зала на голяма популярност се радват и заниманията по йога, стречинг, народни танци, степ аеробика, тае бо, фитбол. В тенис клуб „Малееви“ на почит са и бойните спортове. Желаещите да се запишат на курсове ще бъдат посрещнати от професионални инструктори.

Вид съоръжения:
- зала с 4 тенис корта,
- 6 открити тенис корта,
- зала за скуош изградена с три игрални специализирани панела (един челен и два странични)
- фитнес зала разположена на 400 кв.м.
- Спортна зала за заниманията по йога, стречинг, народни танци, степ аеробика, тае бо, фитбол.

 

ЛОКАЦИЯ НА КАРТА:

ГАЛЕРИЯ:

Сподели в

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code