PULSE Fitness & SPA Велинград

КОНТАКТИ:

гр. Велинград, ул. Цар Самуил 3

ОПИСАНИЕ:

Нa 15.05.2014 отвори врати третата зала с марката PULSE FITNESS и първа, с която веригата ултрамодерни фитнес клубове излиза извън София – Pulse Fitness & SPA Velingrad. За разрастването е избрана спа столицата на България – Велинград, а клубът се намира в хотел Royal Spa, където комбинацията от най-добрите спортни съоражения и най-големия в града спа център ще задоволи и най-претенциозните клиенти.
Разположен на над 3 000 кв.м. площ, Pulse Fitness & SPA Velingrad e най-големият фитнес в града, с фитнес зона от над 400 кв.м., разделен на кардио и силова зона и оборудван с последно поколениe уреди от лидерите във фитнес оборудването – Life Fitness и Techno Gym.

В силовата зона на Pulse Fitness & SPA Velingrad ще намерите всичко необходимо за вашата пълноценна тренировка. На ваше разположение са най-модерните уреди със свободни или магазинни тежести, дъмбели, лежанки, пейки и др. Всички те са от последните професионални серии на Life Fitness и предоставят множество възможности за вашата динамична и ефективна силова тренировка.

В кардио зоната на Pulse Fitness & SPA Velingrad ще намерите професионални уреди от най-висок клас на лидерите на пазара Life Fitness и Techno Gym, което със сигурност ще гарантира вашата пълноценна тренировка. На ваше разположение са велоергометри, пътеки за тичане и крос тренажори.

Mасажните студия са поверени на екип опитни терапевти, които глезят спортуващите с терапии от силови и спортни масажи по специални балкански техники през екзотични кесе и пилинг терапии с кафе, шоколад, захар и етерични масла в хамам зоната до класически тайландски, аюрведа и широдара масажи – всеки намира своя любим начин за отмора.

ЛОКАЦИЯ НА КАРТА:

Сподели в

1 Коментар

  1. Бяхме на почивка със семейството ми в Hotel Royal Spa и съпругът ми, естествено буквално се залепи като ваденка за фитнеса! Той по принцип тренира в същата верига в София и остана очарован, че може и на почивката си да продължи с тренировките. Аз също се включих, защото в ежедневието нямам време да ходя заедно с него! Беше супер, че тренирахме заедно! Благодарим Ви, че направихте почивката ни малко по-активна 🙂

    Post a Reply

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code