Orange Fitness & Squash

КОНТАКТИ:

Адрес: гр.София 1407, бул.Черни връх 100, Paradise center

Работно време:

Понеделник - петък 6:30 - 22:30 часа

събота - неделя 8:00 - 21:00 часа

Тел.: 02 476 66 66

E-mail:

Уеб сайт: http://orangefitness.bg

 

ОПИСАНИЕ:

Спортове: фитнес, плуване, аква аеробика, спининг, силови и танцувални класове, комбат, йога, пилатес, скуош, бадминтон, тенис на маса.

Общо информация:

Модерен басейн със солена вода. 5 коридора по 25 метра, аква аеробика, зона за релакс, финландски сауни и парна баня.

Тренажорна зала с висококачествено оборудване на life fitness.

Групови занимания над 25 вида: спининг, силови и танцувални класове, комбат, йога и пилатес.

Сертифицирани кортове за скуош, бадминтон, тенис на маса.

Специализирани програми за бременни и деца от 3 до 13 години.

За нас:

Клубовете Orange Fitness са създадени така, че да доставят уникална услуга от премиум клас - комбинация от иновативни фитнес програми, най-съвременно силово и кардио оборудване и високо квалифициран екип. Това, с което се гордеем и считаме, че сме уникални е именно нашият екип - използвайки най-нови фитнес методики и техники, треньорите в Orange Fitness мотивират клубните членове да постигат набелязаните цели. Наясно сме колко трудно е да започнеш и да станеш редовен в тренировките, както и че понякога всичко това може да изглежда прекалено трудно, непостижимо или пък скучно. Също така знаем, че всеки човек има своите изисквания и цели, към които се стреми. Ето защо, ние в Orange Fitness, подхождаме индивидуално към всеки, целейки да разберем какво го мотивира и да поддържаме тази мотивация постоянно.

Нашите членове са в основата на всичко, което правим, като тяхното здраве и добро настроение са наш приоритет. Непрекъснато се стремим да подобряваме услугата, която предлагаме, за да гарантирамe, че те получават подкрепата, от която се нуждаят, за да постигнат своите цели.

Клубовете Orange Fitness олицетворяват професионализъм, устременост към постигане на резултати и най-високо ниво на обслужване.

Струва си да опитате!

 

ЛОКАЦИЯ НА КАРТА:

ГАЛЕРИЯ:

Сподели в

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code