Pulse Fitness&Spa – PULSE BEACH CLUB

КОНТАКТИ:

Адрес: Mорски курорт Свети Влас в комплекс „Sea Wind”  

Тел.: 087 9999 222

ОПИСАНИЕ:

В комплекс „Sea Wind” на първа линия в хитовия морски курорт Свети Влас отвори врати най-новият ултрамодерен клуб от веригата Pulse Fitness&Spa – PULSE BEACH CLUB.

На внушителната площ от 3500 кв.м. ще откриете всичко, което до сега Ви е липсвало за Вашата пълноценна почивка – ултрамодерни силови и кардио зони с нпанорамна гледка към морето и залива, разкошен спа център, вътрешни и външни кросфит зони, зали за групови занимания на закрито и открито, спининг и още много!

На Ваше разположение са:

  • Кардио зона с над 55 кардио уреда – кростренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и други.
  • Силова зона и специализирана зона за функционални тренировки, оборудвани с най-новите уреди от сериите Life Fitness и
  • 2 зали за групови занимания на закрито и една площадка за провеждане на Йогапилатес, Tae Bo, Power Jumps, Kangoo Jumps, TapOut, Body Pump и
  • Спининг зона с 30 професионални спинъра – BH Spinning bikes
  • Голям закрит басейн с дължина 17 м.
  • Богато зареден протеинов бар
  • Бюти салон

За привържениците на най-модерния и интензивен спорт в момента – Crossfit, PULSE BEACH CLUB разполага с вътрешна зала и външна напълно оборудвана зона, в която можете да тренирате на чист въздух и да се наслаждавате на морската гледка.

На площ от 1200 кв.м. е разположена спа зоната, в която ще откриете финландска сауна с хималайска сол, арома парни бани, релакс зона с термо лежанки, а опитните интернационални терапевти от Victoria Spa ще се погрижат за Вас с процедури от всички кътчета на света.

ЛОКАЦИЯ НА КАРТА:

Сподели в

1 Коментар

  1. Аз съм член на Pulse Platinum и определено това лято ще се почива във Влас, щом вече има и там Pulse! Супер сте, продължавайте все напред!

    Post a Reply

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code